Кароліно-Бугазька територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

06.08.2021 13:52

УВАГА!!!!!! Курси цільового призначення «Монтажник віконних та дверних конструкцій» «Спеціаліст з монтажу плоских конструкцій»

Фахівці з монтажу доволі затребувані на ринку праці. Маєте бажання  отримати знання з основ технології монтажу віконних  та дверних конструкцій і монтажу плоских конструкцій, тоді навчання  в Одеському   центрі  професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості саме для Вас. 

Ми впевнені, що пройшовши  зазначені курси,  Ви станете  затребуваним спеціалістом.

Орієнтована дата початку навчання  - 16.08.2021. 

Форма навчання – денна, обсяг навчання – 60 год.

Звертайтесь до фахівців   Білгород-Дністровського міськрайонного  центру зайнятості.  Ми знаходимося за адресою: м.Білгород-Дністровський,  вул. Миколаївська,12. 

Довідки за телефонами: (04849)3-58-61, 063-278-06-30.

Навчання для осіб, які мають статус безробітного безкоштовне.

наведений навчальний курс допоможе  у вирішенні питання працевлаштування.

На базі державного навчального закладу «Одеський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості» вперше   організовано навчання на курсах цільового призначення за програмою «Ручне аргонодугове зварювання неплавким вольфрамовим електродом»

Ручне  (електро) дугове зварювання є найпоширенішим видом електрозварювання. Цей спосіб широко застосовується у виробництві  зварних конструкцій із алюмінію, сплавів, титану та інших металів у хімічній промисловості, ракето-, судно-, літакобудуванні, енергетиці тощо.