Кароліно-Бугазька територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

06.12.2023 16:43

Привітання сільського голови Андрія АПАНАСЕНКА з Днем Збройних Сил України

657088bd9c18d__638f2018ddfdc672138702.jpg

Шановні захисники та захисниці, військовослужбовці, ветерани ЗСУ! Вітаємо Вас з професійним святом – Днем Збройних Сил України!

З початку повномасштабного вторгнення рф на територію України наші захисники та захисниці ціною власного життя і здоров’я продовжують здобувати свободу для Українського народу, виборювати нашу незалежність та захищати територіальну цілісність нашої держави.

Ми віримо у вашу силу й незламність та щиро вдячні усім військовослужбовцям Збройних Сил України за сумлінне виконання військового обов’язку, сміливість, відвагу й непереможний характер.

У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за Україну. Ми завжди будемо пам’ятати подвиг, тих, хто ціною власного життя тримав оборону та йшов до Перемоги.

Вітаємо всіх військовослужбовців України. Ви наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких — у ваших надійних, сильних руках. Бажаємо Вам та вашим родинам миру, злагоди та родинного затишку, гарного настрою та оптимізму!

Нехай Господь береже кожного українського воїна.

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою, сільський голова Андрій АПАНАСЕНКО