Кароліно-Бугазька територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

05.11.2023 10:11

Вітаємо працівників соціальної сфери з професійним святом!

65474e6781e61__2-4.jpg

 

Для реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення в Кароліно-Бугазькій сільській територіальній громаді функціонує відділ соціального захисту та охорони здоровя населення та 3 соціальні працівники. Разом вони працюють задля блага жителів громади, тих кому найбільше потрібна допомога та підтримка. Вони здійснюють роботу щодо соціального захисту дітей, сімей та молоді, внутрішньо переміщених осіб, обслуговують одиноких непрацездатних громадян, здійснюють збір документів для нарахування пільг та субсидій, оздоровлення пільгових категорій громадян, соціальної підтримки ветеранів, інвалідів, учасників другої світової війни, вдів, учасників АТО/ООС, постраждалих від катастрофи на Чорнобильської АЕС, надання послуг з перевезення осіб з особливими потребами.

Праця соціального працівника сповнена гуманізму, милосердя, тепла. Усі ви небайдужі до людських проблем, завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує вашої допомоги. Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.

Висловлюємо щиру подяку за вашу нелегку роботу задля поліпшення добробуту населення нашої громади, соціального захисту тих, хто цього потребує.

Бажаю вам здоров’я, щастя і благополуччя!

З повагою, сільський голова Андрій АПАНАСЕНКО