Кароліно-Бугазька територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

28.10.2023 10:15

28 жовтня відзначається День визволення України від німецько-фашистських загарбників

6540b7e3ef075__395994312_722694566558159_7442624603023907332_n.jpg

Щорічно 28 жовтня відзначається День визволення України від німецько-фашистських загарбників. В цьому році ми святкуємо 79 річницю.

Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що дотепер все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі.

З нагоди 79 річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників педагогічний колектив Кароліно-Бугазького ЗЗСО вшанував пам'ять полеглих воїнів Другої світової війни та війни росії проти України хвилиною мовчання та покладанням квітів до обеліска.

Українці ніколи не забудуть про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним. Ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу Батьківщини.

Низько вклоняємося всім, хто стояв до останнього на передовій і за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під скромними обелісками й кому судилося повернутися з неї живим. Кожен з вас – це жива історія України, приклад мужності та патріотизму.

На жаль, через багато десятиліть українці знову продовжують боротьбу проти зла. Нам знов довелося стати на захист України, її свободи та територіальної цілісності, від посягань сусідньої держави.

Сучасні захисники України виявились гідними слави своїх дідів і прадідів, а тому сьогодні ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших воїнів і твердо віримо у близьку перемогу.

Бажаємо всім чистого, мирного неба, здоров’я та довгих щасливих літ.

Хай Господь оберігає всіх від усякого лиха!

Слава Україні! Героям слава!