Кароліно-Бугазька територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

09.03.2023 13:34

Заступник сільського голови Володимир Корнієнко прийняв участь в обласній селекторній нараді

6409c45884c4a__330360914_742508207288844_4840041526218295436_n.jpg

7 березня 2023 року заступник сільського голови Володимир Корнієнкоразом з іншими головами територіальних громад взяв участь в селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації, під головуванням начальника ОДА Максима МАРЧЕНКА, яка проходила в Білгород-Дністровській районній державній адміністрації

Першим питанням порядку денного селекторної наради були інформативні доповіді начальників районних військових адміністрації про поточну ситуацію у районах.

Василь САМОКИШ коротко охарактеризував поточний стан справ в Білгород-Дністровському районі. Зокрема він доповів про ситуацію із проведенням мобілізаційних заходів військовозобов’язаних мешканців району, ходом весняно-польових робіт, станом відновлюваних робіт на пошкоджених об’єктах житлового фонду Сергіївської селищної ради тощо.

Далі учасники селекторної наради перейшли до розгляду питань порядку денного.

Про виконання завдань щодо якісного проведення мобілізації на території Одеської області доповів директор Департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Сергій ГОТКО.

Директор Департаменту економічної політики та стратегічного планування Володимир ФРОЛОВ доповів про стан погашення заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах області.

Також під час наради було розглянуто питання про стан підготовки до проведення весняно-польових робіт у 2023 році та проблемні питання в агропромисловому секторі. З данного питання учасників наради інформувала директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Алла СТОЯНОВА.

Із підсумками виконання місцевих бюджетів Одеської області за 2022 рік та результатами перевірки рішень місцевих рад про затвердження місцевих бюджетів на 2023 рік, присутніх ознайомила Департаменту фінансів Марина ЗІНЧЕНКО.

У ході засідання надавались доручення начальникам районних військових адміністрацій та іншим причетним особам.