Кароліно-Бугазька територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

18.01.2023 12:09

До уваги мешканців громади! Всесвітня Продовольча програма Організації об’єднаних націй в Україні надає грошову допомогу

63c7c56916faa__4eb969fa-fac76c50935c67068a00154fe43aeb34-1.jpg

Самостійна реєстрація для отримання фінансової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН.

Всесвітня продовольча програма ООН (ВПП) планує надати фінансову допомогу окремим групам людей у Білгород-Дністровському районі Одеської області.

✅ Хто може звернутися за допомогою? (критерії)

Безробітні зареєстровані в центрі зайнятості;

Одинокі матері,

Малозабезпечені сім’ї (з головами сім’ї працездатного віку та доходом менше 5400 грн на особу)

Списки людей, які входять до категорій малозабезпечених сімей та одиноких матерів були надіслані до ВПП. Для реєстрації перейдіть за посиланням, що буде надіслано згодом в SMS від UN WFP.

Для звернення за допомогою безробітним потрібен купон з QR-кодом та унікальний код. Ваучери з кодами можна отримати у відділі соціального захисту та охорони здоровя населення Кароліно-Бугазької сільської ради.

✅Як отримати купони для самостійної реєстрації?

(всі управління соціального захисту населення та Центри надання адміністративних послуг залежно від потреби самостійно вказують порядок реєстрації та перелік необхідних документів для отримання талонів).

✅ Куди мені прийти?

Якщо ви безробітний, зареєстрований в місцевому центрі зайнятості, щоб отримати купон з QR-кодом та унікальним кодом допомоги, звертайтеся з відповідною довідкою за адресою:

с. Кароліно-Бугаз, вул. Приморська, 23, другий поверх.

Графік роботи: з 08:00 до 17:00

Понеділок п'ятниця

Обідня перерва з 12:00 до 13:00

Бенефіціарам зі списків категорій малозабезпечених сімей та одиноких матерів НЕ потрібно приходити до місцевих органів самоврядування. Ви отримаєте SMS з посланням на реєстрацію за номером телефону.

❌Хто не може звернутися за допомогою?

• Люди, які вже були зареєстровані в УВКБ ООН, МОМ або будь-якій іншій гуманітарній агенції ООН і отримали підтвердження отримання грошової допомоги або вже отримали її.

❗Звертаємо увагу, що в агентствах ООН діє система зустрічної перевірки інформації про зарахування до програми багатоцільової грошової допомоги людям.

• Люди, які не відповідають критеріям.