Кароліно-Бугазька територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

24.11.2022 13:43

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ!

637f5951dd727__316665172_448485574114889_4118933006069616382_n.jpg

Вчора ворог здійснив черговий підступний обстріл об’єктів енергозабезпечення країни. Завдяки нашим ППО вдалося відбити більшу частину спрямованих ракет. Через обстріли ситуація в регіоні залишається важкою, але контрольованою. На даний час енергетики працюють над відновленням електропостачання і найближчим часом першочергово буде підключено об’єкти критичної інфраструктури (водоканали, лікарні і т.д.), після відновлення критичної інфраструктури, будемо підключати побутових споживачів.

Білгород-Дністровська районна державна (військова) адміністрація повідомляє, що на сьогоднішній день загальна ситуація в Білгород-Дністровському районі залишається контрольованою.

Підрозділи Національної поліції., ДСНС, та Сил оборони працюють у посиленому режимі та забезпечують збереження громадського порядку.

Стаціонарна й екстрена медична допомога надається у штатному режимі.

Автозаправні станції забезпечені паливно-мастильними матеріалами, як і магазини – товарами. Логістичні ланцюги не порушені.

Закликаємо мешканців району користуватися тільки офіційними та перевіреними джерелами інформації.

В Білгород-Дністровському районі продовжують розгортатися «Пункти Незламності». Деякі з них вже працюють, решта запрацює найближчим часом. В пунктах передбачається наявність: тепла, води, освітлення, інтернету, живлення для мобільних пристроїв та місця для відпочинку. Всі «Пункти Незламності» є безкоштовними та працюють з 8.00 до 20.00 годин.

Ви можете перевірити розміщення найближчих до вас “Пунктів Незламності” на сайті:

https://nezlamnist.gov.ua/

У нас забрали світло, але не надію!

Все подолаємо!

Бережіть себе!

Разом до Перемоги!