Кароліно-Бугазька територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

30.05.2022 14:00

Морозиво та солодощі до Дня захисту дітей!

6294a3e80e223__1622198854-6431.jpg

Щороку в перший день літа, 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру.

День захисту дітей – це нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї Держави.

Сьогодні перед Україною постають нові виклики у сфері захисту прав дітей у зв'язку з ескалацією насильства, бойових дій на території областей нашої держави. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього.

Основна наша мета - дарувати радість дітям. За ініціативи Кароліно-Бугазького сільського голови Андрія Апанасенка, запрошуємо наймолодших мешканців нашої громади поласувати смачним морозивом та солодощами. Захід розпочнеться об 11.00 на подвір’ї Кароліно-Бугазької ЗОШ. В цілях безпеки просимо батьків супроводжувати дітей.