Кароліно-Бугазька територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

14.01.2022 12:45

Пропонуємо до обговорення проєкт рішення Кароліно-Бугазької сільської ради «Про перепрофілювання Затоківського ЗЗСО, Кароліно-Бугазького ЗЗСО»

61ea8d59e9d1d__Без-названия-(6).jpg

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

Про перепрофілювання (зміну типу) та найменування юридичної особи –КАРОЛІНО-БУГАЗЬКОГО ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ (код ЄДРПОУ 34312035) ТА ЗАТОКІВСЬКОГО ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ (код ЄДРПОУ 38342189) КАРОЛІНО-БУГАЗЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

     Керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до пункту 11 частини 1 статті 15 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», відповідно до пунктів 4, 6, 8 статті  22 Закону України «Про освіту», статті 32 Закону України «Про повну загальну середню освіту», з метою приведення установчих документів та типів закладів загальної середньої освіти у відповідність до норм чинного законодавства України у сфері освіти згідно з п.13 ч.3 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про освіту» та Закону України «Про повну загальну середню освіту», сільська рада 

ВИРІШИЛА:

    1. Погодити перепрофілювання (зміну типу) та зміну найменування юридичної особи з КАРОЛІНО-БУГАЗЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ КАРОЛІНО-БУГАЗЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ на Кароліно-Бугазький ліцей з початковою школою та гімназією Кароліно-Бугазької сільської ради (код ЄДРПОУ 34312035), ЗАТОКІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ КАРОЛІНО-БУГАЗЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ на Затоківська гімназія з початковою школою Кароліно-Бугазької сільської ради (код ЄДРПОУ 38342189).

    2. Зміну скороченого найменування юридичної особи з КАРОЛІНО-БУГАЗЬКИЙ ЗЗСО на  Кароліно-Бугазький ліцей, ЗАТОКІВСЬКИЙ ЗЗСО на Затоківська гімназія.

   2. Затвердити СТАТУТ Кароліно-Бугазького ліцею Кароліно-Бугазької сільської ради(далі – Статут), Затоківської гімназії Кароліно-Бугазької сільської ради (далі – Статут), що додається.

 3.Доручити керівникам закладу освіти звернутися до державного реєстратора для проведення державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

 4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів та бюджету, планування соціально-економічного розвитку, гуманітарних питань, інвестицій та міжнародного співвідношення.

Сільський голова                                                          Андрій  АПАНАСЕНКО

 

Проєкт рішення підготовлено відділом освіти, культури,

сім’ї, молоді та спорту Кароліно-Бугазької сільської ради

Білгород-Дністровського району Одеської області

та вноситься на розгляд сільським головою

 

 

 

Погодження

Проєкту рішення Кароліно-Бугазької сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

«Про перепрофілювання (зміну типу) та найменування юридичної особи –КАРОЛІНО-БУГАЗЬКОГО ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ (код ЄДРПОУ 34312035) ТА ЗАТОКІВСЬКОГО ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ (код ЄДРПОУ 38342189) КАРОЛІНО-БУГАЗЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ»

 

Заступник сільського голови

з питань діяльності виконавчих органів

«_____» ___________2021                                                                 Є. ІВАНІЙ

 

Секретар Кароліно-Бугазької

сільської ради

«_____» ___________2021                                                                 І. МАЗУР

 

Головний спеціаліст

юридичного сектору 

«_____» ___________2021                                                                О. ГРОМАДА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Виконавець: в.о. начальника

відділу ОКСМС Фурсович І.О.