Кароліно-Бугазька територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

14.01.2022 08:55

Працюємо над реалізацією програм, які спрямовані на покращення якості життя мешканців Кароліно-Бугазької громади

61e11eec507cb__IMG_20220113_100429_11.jpg

13 січня за ініціативи Кароліно-Бугазького сільського голови Андрія АПАНАСЕНКО відбулася  нарада з розгляду питань щодо реалізації Державних та Регіональних Програм Розвитку на території Кароліно-Бугазької територіальної громади. В роботі наради прийняли участь: архітектор, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту, відділу бухгалтерського обліку та звітності, відділу організаційно-кадрової роботи, відділу соціального захисту та охорони здоров’я сільської ради, заступники та радник голови.   

На нараді обговорювались питання підготовки проєктів для участі у Державних та Регіональних програмах розвитку з метою реалізації державної політики у сфері освіти, спорту, дозвілля, соціального захисту та медицини.

Серед запропонованих програм: будівництво критого комплексу (стадіону) в с. Кароліно-Бугаз, будівництво дитячого центру культури та дозвілля. Важливим проєктом також є будівництво (добудова) приміщення Кароліно-Бугазької сільської початкової школи за стандартами НУШ проектною потужністю 200-300 учнів.

На нараді визначено відповідальну особу по роботі з підготовки та реалізації проєктів до Державних цільових програм та програм ДФРР.

Вся робота сільської ради у 2022 році буде направлена на виконання програми соціально-економічного розвитку громади та на реалізацію програм, які спрямовані на покращення якості життя мешканців Кароліно-Бугазької громади, залучення дітей та молоді до спорту, забезпечення отримання якісної освіти, отримання якісних соціальних послуг та проведення дозвілля.