Кароліно-Бугазька територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

21.12.2021 10:16

Питання захисту прав дітей є пріоритетним напрямком роботи служби у справах дітей Кароліно-Бугазької сільської ради

61c18f0476a97__изображение_viber_2021-12-20_14-21-55-219.jpg

Конвенцією ООН про права дитини визначено, що дитині для повного і гармонійного розвитку її особи необхідно зростати в сімейному оточенні, в атмосфері щастя, любові і розуміння.

В державних закладах виховуються діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування, які потребують влаштування у сімейні форми виховання.

10 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на первинному обліку у службі у справах дітей Кароліно-Бугазької сільської ради, виховуються у державних закладах, і головним завданням служби є влаштування дітей до сімейних форм виховання.

Держава забезпечує пріоритет сімейного виховання та створює умови для їх розвитку, надаючи сім’ям, які приймають на виховання дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, матеріальну та соціальну підтримку.

У ці святкові дні двоє дітей нашої громади влаштовані до прийомної родини на виховання. Бажаємо нашим дівчаткам, які в подальшому будуть виховуватися в сімейному оточенні всього найкращого, щасливих посмішок та розуміння що в родині їх люблять.

Начальник служби у справах дітей Кароліно-Бугазької сільської ради Г.Бахтій