Кароліно-Бугазька територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

13.12.2021 15:06

Вирішуємо конфліктні питання, які виникли під час забудови на території пляжу курортної зони в селищі Затока Кароліно-Бугазької сільської ради

61b745bc2b696__IMG_20211213_101052_1.jpg

9 грудня на території пляжу, біля станції «Морська» курортної зони селища Затока Кароліно-Бугазької сільської ради розпочалися будівельні роботи, що спричинило конфліктну ситуацію між жителями громади та забудовниками.

Відразу місце події відвідали Кароліно-Бугазький сільський голова Андрій Апанасенко разом з фахівцями сільської ради з земельних питань та архітектури.

З метою вирішення конфліктної ситуації сьогодні під головуванням сільського голови Андрія Апанасенка була проведена нарада за участі начальника відділу містобудування та архітектури  М. Прокопова, начальника відділу земельних відносин Д. Браткевича, юрисконсульта сільської ради  В. Мацко, голови   СК «Буревестник» В.Наумчика, власником земельної ділянки  С. Невродою.

Під час наради забудовники надали для ознайомлення всі копії правовстановлюючих документів та дозволів на початок будівництва на земельній ділянці, на якій розпочато будівництво. За словами забудовників вже 3 роки, починаючи з 2018 року вони намагалися розпочати будівництво, але жителі громади та громадськість всіляко перешкоджають цьому процесу. Весь цей час продовжуються судові спори між садівничим кооперативом «Буревестник», на той час, Затоківською селищною радою, а тепер її правонаступником – Кароліно-Бугазькою сільською радою  щодо незаконного виділення земельних ділянок на території прибрежної зони.

За результатами наради забудовникам було рекомендовано тимчасово припинити будівельні роботи на даній земельній ділянці. А тим часом фахівці сільської ради з’ясують відповідність містобудівної документації в частині виділення земельних ділянок на даній території.

61b745afcc565.jpg