Кароліно-Бугазька територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

09.12.2021 14:40

Кароліно-Бугазька територіальна громада має намір створити якісну Стратегію Розвитку .

61b1fa378b586__eeeeeee-810x446_c.webp

Стратегія що це й навіщо це нам?

Стратегія – це узгоджена програма розвитку, яка сприяє гуртуванню мешканців громади, забезпечує прозору конкуренцію за місцеві ресурси, підвищує спроможність залучення громадою інвестиційних коштів, налагоджує ефективну комунікацію між місцевим самоврядуванням і мешканцями.

Це є одним із базових нормативних документів регіонального рівня, в ній задекларовані основні цілі та завдання з виконання Програм, що сприятимуть зростанню економічних та соціальних показників громади.

Стратегія буде розроблятися разом з містянами та є абсолютно відкритою для всіх бажаючих.

Це перший крок для побудови нормального діалогу громади й влади заради кращого майбутнього нашої громади.

Кароліно-Бугазька ТГ отримала шанс експертної допомоги за результатами конкурсного відбору щоб якісно створити Стратегію розвитку громади.

Завдяки підтримки експертів U-LEAD (програма фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією у співпраці з Мінистерством Регіонального Розвитку України).

Разом із експертами U-LEAD робоча група громади пройде річний онлайн цикл із покрокової розробки стратегії розвитку, а також отримає консультативну підтримку експерта в підготовці та проведенні засідань робочої групи, що працюватиме над розробкою стратегії в громаді.

Усі бажаючи мають можливість долучитися до написання Стратегії розвитку громади.

Для цього надаємо форму для реєстрації.

Чекаємо Саме на Вас.

https://docs.google.com/.../15GskAGAhZtqp6WCgoPUNzxT.../edit