Кароліно-Бугазька територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

30.11.2021 15:39

Добірка найпопулярніших державних послуг з Гіду

61a62b9f1d7af__CNAP_0101.png

Підписати документ на вебресурсах Мінцифри стало ще зручніше

Мінцифра запустила нові формати е-підпису, що відповідають європейським стандартам. Відтепер українці зможуть перевіряти та підписувати е-документи ще зручніше Новий функціонал доступний на вебсайтах Центрального засвідчувального органу https://czo.gov.ua/sign та Інтегрованої системи е-ідентифікації https://id.gov.ua/sign . Це ще один крок до взаємного визнання е-довірчих послуг з ЄС. Завдяки таким оновленням з'явиться можливість:  Довготерміново зберігати е-документи.  Перевіряти весь ланцюжок е-підписів, що накладалися на документ.  Бути впевненим, що підписані документи прийматимуть всі держоргани.

23.11.2021

Послуги для автоперевезення.

Послуги для автоперевезення.

23.11.2021

Послуги для піклування за дітьми

На яку допомогу при народженні дитини можуть розраховувати батьки? Скільки становить грошова компенсація в «пакунку малюка»? Як оформити допомогу на дитину з багатодітної сім'ї? Як отримати допомогу на дитину одинокій матері або при усиновленні дитини? Про все це розповість Гід із державних послуг.

16.11.2021

Послуги для опікунів та піклувальників на Гіді

Плануєте взяти під опіку або піклування дитину чи недієздатну особу? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для опікунів та піклувальників на Гіді.  Призначення опікуном або піклувальником повнолітньої недієздатної особи або особи, цивільна дієздатність якої обмежена

09.11.2021

Пенсійні послуги на Гіді

Отримання державних послуг має бути простим та зручним — особливо якщо це послуги для людей пенсійного віку. Тепер не обов'язково ходити в держоргани, щоб дізнатись, як отримати пенсійні виплати. Про це підкаже Гід з державних послуг. А ви просто клікайте на потрібну послугу в нашій підбірці найнеобхідніших держпослуг для людей пенсійного віку. Призначення пенсії за віком

08.11.2021

Послуги, пов’язані з житлом на Гіді

Плануєте поліпшити житлові умови або отримати від держави житло для тимчасового проживання? Для вашої зручності зібрали добірку держпослуг, пов’язаних із житлом на Гіді.  Обирайте ту послугу, що для вас є актуальною, та дізнавайтеся: як отримати і що для цього потрібно, строк та вартість послуги, що робити, якщо вам відмовили та інше. Для свідоцтва про право власності:

08.11.2021

Як отримати житло або грошову компенсацію від держави? Послуги на Гіді.

Гід з державних послуг підкаже, як отримати житло або грошову компенсацію від держави для різних категорій громадян: дітям-сиротам, внутрішньо переміщеним особам, учасникам антитерористичної операції або шахтарям.  Ми зібрали добірку послуг, яка може знадобитись при отриманні житла або грошової компенсації від держави: 

28.10.2021