Кароліно-Бугазька територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

24.04.2024 16:00

Про дотримання Правил охорони ліній електрозв’язку!

662a5613ce017__увага-важлива-інформація.png

Постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.1996 № 135, із змінами і доповненнями затверджено Правила охорони ліній електрозв'язку.

З метою недопущення пошкодження обєкта критичної інфраструктури, а саме кабельної магістральної лінії оператора мобільного звязку ПрАТ "ВФ Україна" TM Vodafon, що проходить в межах Білгород-Дністровського району доводимо до відома підприємства, організації та населення громади про дотримання вимог "Правил охорони ліній електрозв'язку", затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.1996 № 135 при виконанні будь-яких будівельних, монтажних, вибухових, земляних, геологозйомочних, пошукових, геодезичних, бурових, озеленювальних та інших робіт у межах охоронних зон кабельних і повітряних ліній.

Додатково повідомляємо:

  • при пошкодженні підземних і повітряних ліній електрозв'язку винні притягаються до кримінальної відповідальності, а при порушенні "Правил охорони ліній електрозв'язку" - до адміністративної відповідальності.
  • при проведенні земляних робіт на об’єктах благоустрою без дозволу, винні притягаються до адміністративної відповідальності.