Кароліно-Бугазька територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

08.03.2024 07:50

Привітання сільського голови Андрія АПАНАСЕНКА зі святом Весни!

65eaa74f39273__зображення_viber_2024-03-07_14-42-09-672.jpg

 

Усе найдорожче і прекрасне, що є у нашому житті – любов і сім’я, народження і щастя, радість і надія, пов’язане з жінкою. Ви теплом, добром і ніжністю прикрашаєте наші дні, підтримуєте нас у тяжкі моменти. На Вашій мудрості, силі, терпінні та любові тримається світ.

Незважаючи на складні періоди життя Ви завжди з нами поряд, надихаєте нас на добрі вчинки та боротьбу за ПЕРЕМОГУ в Україні, допомагаєте в складний час, ви народжуєте дітей і кохаєте чоловіків. Дбаєте про тепло і світло, добробут і красу в своїй оселі.

Висловлюю вдячність захисницям України, які несуть службу в лавах ЗСУ і підрозділах територіальної оборони та боронять нас від агресора. З початку повномасштабного вторгнення жінки лікують поранених, допомагають переселенцям і займаються волонтерством. Ви сильні, мужні, витривалі і водночас, добрі, милосердні.

Дорогі жінки нашої громади щиро вітаю Вас зі святом Весни та жіночності!

Бажаю Вам, дорогі наші мами і сестри, дружини, бабусі, онучки і донечки, міцного здоров’я, невичерпної енергії, добра й упевненості у своїх силах, щастя, кохання!

Низький вам уклін від усіх чоловіків, щирі побажання добра і найскорішої ПЕРЕМОГИ і МИРУ нашій Україні. Нехай Господь убереже вас і ваші родини від горя і втрат.

Зі святом!

З повагою, сільський голова Андрій АПАНАСЕНКО