Кароліно-Бугазька територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

01.10.2021 15:03

Вітаємо освітян громади з професійним святом!

6156f98bd21ea__unnamed-(8).jpg

Щороку в першу неділю жовтня освітяни відзначають своє професійне свято – День працівників освіти.

Тож сьогодні з нагоди свята Кароліно-Бугазький сільський голова Андрій Апанасенко привітав працівників освіти Кароліно-Бугазької територіальної громади. Разом з начальником відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Інною Фурсович завітали в Затоківський та Кароліно-Бугазький заклади загальної середньої освіти з привітаннями та подарунками. Сільський голова урочисто привітав вчителів теплими словами вдячності за нелегкий труд та їх важливу для держави роботу – виховання підростаючого покоління. Зазначив, що саме педагоги довгі роки щоденно працюють над тим, щоб відпустити у доросле життя обізнаних, мудрих та порядних людей. І головним пріоритетом для нього, завжди буде створення всіх необхідних умов для розвитку та виховання наших дітей, створення гідних умов праці для вчителів та вихователів.

Андрій Володимирович побажав присутнім мудрості, терпіння, натхнення, щоб кожен день був сповнений новими досягненнями, а учні були старанними та вдячними.

З нагоди свята вчителів нашої громади відзначили грамотами Кароліно-Бугазького сільського голови, грошовими преміями та солодкими подарунками.

Зі святом Вас шановні вчителі!

35.jpg 36.jpg IMG_20211001_130056_1.jpg IMG_20211001_123515_1.jpg