Кароліно-Бугазька територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

30.09.2021 12:02

30 вересня День святих Віри, Надії, Любові та їх матері Софії. 

6156cee6938b9__unnamed-(7).jpg

Саме в цей день в нашій державі відзначається День усиновлення. Цей день символізує милосердя, сподівання та надію людини на краще життя, а дитині, яка залишилася без підтримки найрідніших людей – усиновлення, опікунство, наставництво дарує затишок, любов та турботу.

На території Кароліно-Бугазької сільської ради на первинному обліку в службі у справах дітей перебуває 21 дитина, яка має статус дитини-сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування. Із них 11 дітей виховуються в державних закладах, а 10 дітей влаштовані в родини опікунів, піклувальників та в прийомні родини.

Кароліно-Бугазька сільська рада вітає з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята - усиновлювачів, прийомних батьків, працівників державних закладів.

 Вітаємо всіх, хто  взяв на себе сміливість, відповідальність та відкрив двері свого дому і своє серце дітям!

Бажаємо, щоб у Ваших родинах назавжди поселилися щастя, добробут та родинне благополуччя! Бажаємо міцного здоров'я, достатку, віри, надії, любові і мудрості! І хай посаджені зерна добра й любові в дитячих душах обов’язково проростуть пишним цвітом!

 Усиновлення – це особливе батьківство, яке включає в себе велике щастя, і разом з тим велику жертовність, це благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Ці діти потребують особливої допомоги, розуміння і підтримки. Тому цей день став святом здійснення найзаповітніших дитячих мрій та народженням щасливих українських родин.

Дякуємо всім усиновлювачам, опікунам, піклувальникам, прийомним батькам, батькам-вихователям! Прийміть уклін та найщиріші слова поваги з нагоди свята!