Кароліно-Бугазька територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

13.06.2023 14:43

УВАГА! Заборонено перебування на пляжних зонах Кароліно-Бугазької територіальної громади, у зв’язку із викидом вибухонебезпечних предметів після падриву Каховської ГЕС

648856bbb904d__attention.png

Внаслідок підриву Каховської ГЕС 06 червня 2023 року на пляжних зонах у межах прибережної смуги Чорного моря на території Кароліно - Бугазької громади склалася небезпечна ситуація у зв’язку із викидом вибухонебезпечних предметів, якими були заміновані ділянки річки Дніпро по ходу скидання води після підриву Каховської ГЕС.

З метою забезпечення громадської безпеки і порядку, збереження життів цивільних осіб Кароліно-Бугазьким сільським головою прийняте розпорядження від 12.06.2023 року № 59 "Про заходи щодо забезпечення заборони перебування на пляжних зонах у межах прибережної смуги Чорного моря на території Кароліно-Бугазької громади".

Відповідно до розпорядження мешканцям та іншим цивільним особам села Кароліно-Бугаз та селища Затока заборонено перебування на пляжних зонах у межах прибережної смуги Чорного моря на території Кароліно-Бугазької територіальної громади.

Власникам (користувачам) приміщень, закладів відпочинку, суб’єктам господарювання у сфері готельно-ресторанного бізнесу, туризму та інших видів діяльності Кароліно-Бугазької територіальної громади, об’єкти яких є прилеглими до пляжної зони або мають вихід до пляжної зони у межах прибережної захисної смуги Чорного моря, заборонено здійснення персоналом заходів прибирання від сміття узбережжя на пляжній зоні у межах прибережної смуги Чорного моря.

890_450_6487433f0898a.jpg