Кароліно-Бугазька територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

27/04/2023

Проект рішення від 29.04.2024 «Про проведення нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах території Кароліно-Бугазької громади»

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А

КАРОЛІНО-БУГАЗЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я   №  000   - VIІІ

Двадцять дев’ята сесія VIІІ скликання

від   «__»   травня  2023 року

        

 Про проведення нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах території Кароліно-Бугазької  громади

Відповідно до ст.ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст.ст 6, 13, 15, 18 Закону України «Про оцінку земель», ст. 201 Земельного кодексу України, п. 34 ч. 1 ст. 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2021 № 1147 «Про затвердження Методики нормативної грошової оцінки земельних ділянок, ,  сільська рада заслухавши інформацію начальника відділу земельних відносин, охорони навколишнього середовища містобудування та архітектури /Браткевича М./ про необхідність виготовлення нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах території Кароліно-Бугалької територіальної громади, у зв’язку з тим, що існуючі нормативні грошові оцінки не відображають грошову оцінку всіх земельних ділянок, з метою ефективного визначення земельного податку, втрат сільськогосподарського виробництва, визначення розміру орендної плати за земельні ділянки комунальної власності, економічного стимулювання раціонального використання та охорони земель, враховуючи позитивний висновок постійні комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури та з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, гуманітарних питань, інвестицій та міжнародного співвідношення, сільська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

1. Виготовити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах території Кароліно-Бугазької сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області.

2. Уповноважити Кароліно-Бугазького сільського голову, Апанасенка Андрія Володимировича укласти договір з ліцензованою організацією про виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах території Кароліно-Бугазької сільської ради та провести всі необхідні заходи щодо підготовки та надання виконавцю необхідних вихідних даних для проведення нормативно грошової оцінки.

3. Фінансування послуг з розробки технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах території Кароліно-Бугазької територіальної громади Білгород-Дністровського району Одеської області здійснювати за рахунок коштів місцевого бюджету.

4. Виготовлену та погоджену технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах території Кароліно-Бугазької сільської ради представити на затвердження сесії сільської ради.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури. 

         Сільський голова                                                                  Андрій АПАНАСЕНКО

 

Проект рішення підготовлено відділом земельних відносин, охорони навколишнього середовища, містобудування та архітектури та вноситься на розгляд сільським головою