Кароліно-Бугазька територіальна громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

19/08/2024

Рішення від 14.08.2024 № 94 «Рішення виконкому "Про затвердження плану заходів щодо складання проєкту місцевого бюджету на 2025 рік, організації виконання місцевого бюджету на 2025 рік та організації роботи з підготовки річної звітності про виконання місцевого бюджету за 2024 рік"»

У К Р А Ї Н А

КАРОЛІНО-БУГАЗЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від « 14 » серпня 2024року

94

Про затвердження плану заходів щодо складання проєкту місцевого бюджету на 2025 рік, організації виконання місцевого бюджету на 2025 рік та організації роботи з підготовки річної звітності про виконання місцевого бюджету за 2024 рік

Відповідно до статей 75-80, частини першої пункту 22 розділу «Прикінцевих та перехідних положень» Бюджетного кодексу України (із змінами), підпункту 1 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України «Про введення військового стану в Україні» від 24.02.2022 року №64/2022, Методичні рекомендації щодо підготовки та затвердження Бюджетного регламенту проходження бюджетного процесу на місцевому рівні, затверджених Наказом Міністерства фінансів України від 31.05.2019р. №228 та з метою упорядкування процесів формування та використання фінансових ресурсів, для забезпечення завдань і функцій, що здійснюються органом місцевого самоврядування протягом бюджетного періоду та регламентації взаємовідносин між учасниками бюджетного процесу, Виконавчий комітет Кароліно-Бугазької сільської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити план заходів щодо складання проєкту бюджету Кароліно-Бугазької сільської територіальної громади на 2025 рік (додаток 1).

2. Затвердити план заходів щодо організації виконання бюджету Кароліно-Бугазької сільської територіальної громади на 2025 рік (додаток 2).

3. Затвердити план заходів щодо організації роботи з підготовки річної звітності про виконання бюджету Кароліно-Бугазької сільської територіальної громади за 2024 рік (додаток 3).

4. Керівникам структурних підрозділів сільської ради та виконавчого комітету сільської ради, керівникам бюджетних установ, які фінансуються з сільського бюджету та за рахунок субвенції з державного бюджету забезпечити виконання планів заходів.

5. Координацію роботи щодо виконання даного рішення покласти  на Відділ фінансів Кароліно-Бугазької сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області.

6. Контроль за виконанням рішення залишаю за собою.

 

Сільський голова         Андрій АПАНАСЕНКО

 

 

 

 

 

 

 


Прикріплені файли: